Restaurant

Een sfeervol interieur met uitzicht over het golfterrein, een stijlvolle bediening en een ruime menukeuze, zorgen ervoor dat ons restaurant zowel geschikt is voor een snelle zakenlunch, als voor een romantisch diner. U hoeft geen lid te zijn om ons restaurant te bezoeken!
Voor groepen groter dan 10 personen werken we graag een voorstel op maat uit.

Het restaurant is doorlopend open van dinsdag t.e.m. zondag van 11u30 tot 21u30
Onze sluitingsdag is op maandag (met uitzondering voor seminaries, feesten en grote gezelschappen)

 

Honden niet toegelaten.

Menu
20

Maandmenu November

38€ p.p., excl. dranken

 

Carpaccio van kalf, Medjoul dadel, tapenade van paprika en parmaham

of

Wijting en colère, nems van gerookte forel en krokante groenten, crème van zoete aardappel

 —

Civet, spruiten, knolselder, veenbessen, schorseneren

of

Dorade Royale, beurre blanc, Vermouth

 — 

Crème Brulée

 

A la carte
restaurant

Voorgerechten

 

Carpaccio van Charolais, truffelmayonaise, Grana Padano
18€

Garnaalkroketten
19€

Vol au vent van hoevekip, kalfszwezerik, grijze garnalen, mousseline
19€/25€

Sint Jacobsvruchten, bloemkool, pancetta, vanille
21€

Kalfszwezerik, prei, truffel, Champagnejus
22€

Cannelloni van bospaddenstoelen, parmezaan
19€

Hoofdgerechten

 

Rog, kappertjes, beurre noisette
28€

Zeebaars, succotash, coulis safrané
28€

Tarbot, Riesling mousseline, grijze garnalen
34€

Fazant “Brabançonne”
30€

Hertenkalf ” Grand Veneur”
31€

Filet pur , béarnaise, witloofsalade
31€

Nagerechten

 

Tiramisu met speculaas

11€

Baba au rhum

11€

Moelleux van bittere chocolade, vanilleroomijs

11€

Sabayon, vanilleroomijs

11€

Luikse koffie

10€

Dame blanche, à la minute

10€

Assortiment huisgerijpte kazen

13€