Bossenstein | Restaurant
15733
page-template-default,page,page-id-15733,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Restaurant

Een sfeervol interieur met uitzicht over het golfterrein, een stijlvolle bediening en een ruime menukeuze, zorgen ervoor dat ons restaurant zowel geschikt is voor een snelle zakenlunch, als voor een romantisch diner. U hoeft geen lid te zijn om ons restaurant te bezoeken!
Voor groepen groter dan 10 personen werken we graag een voorstel op maat uit.

Het restaurant is doorlopend open van dinsdag t.e.m. zondag van 11u30 tot 21u30
Onze sluitingsdag is op maandag (met uitzondering voor seminaries, feesten en grote gezelschappen)

 

 

Honden niet toegelaten.

Menu
20

Maandmenu februari

37€ p.p., zonder dranken

Scampi, gerookte forel, waldorfsalade, garnalenmayonaise

of

Buikspek, crème van bloedworst, witloof, appeldressing

Schotse zalm, courgette, olijf, tomaat, saffraansaus

of

Suprême van hoevekip, wintergroenten, albuferasaus

Traag gegaarde ananas, amandelcake, sorbet van mango

A la carte
p20

Voorgerechten

Gerookte zalm, komkommer, radijs, wasabicrème, brioche: 18€

Paling in’t groen: 19€

Kalfszwezerik, duxelles, madeirajus: 20€

Sint-Jacobsvruchten, bloedworst, crûmble van ui, bloemkool: 19€

Vol au vent van hoevekip, kalfszwezerik, Oostendse garnalen: 19€/24€

Structuren van knolselder, daikon, ‘m hamsa, broccoli: 17€

Hoofdgerechten

Skrei, prei, duglere: 26€

Zeebaars, barigoule, coulis van peterselie: 27€

Griet op de graat, Oostendse garnalen, Rieslingmousseline: 30€

Parmentier van ossestaart en truffel: 26€

Kalfskroon ‘Cross & Blackwell’: 29€

Filet pur, béarnaise: 31€

Nagerechten

Tiramisu van advocaat, speculaas: 10€

Fantasie van bittere chocolade, koffie: 10€

Luikse koffie: 9€

Sabayon, vanilleroomijs: 11€

Dame blanche, à la minute: 9€

Assortiment huisgerijpte kazen: 13€