Restaurant

Een sfeervol interieur met uitzicht over het golfterrein, een stijlvolle bediening en een ruime menukeuze, zorgen ervoor dat ons restaurant zowel geschikt is voor een snelle zakenlunch, als voor een romantisch diner. U hoeft geen lid te zijn om ons restaurant te bezoeken!
Voor groepen groter dan 10 personen werken we graag een voorstel op maat uit.

Het restaurant is doorlopend open van dinsdag t.e.m. zondag van 11u30 tot 21u30
Onze sluitingsdag is op maandag (met uitzondering voor seminaries, feesten en grote gezelschappen)

 

 

Honden niet toegelaten.

Menu
20

Maandmenu september (v.a. 01/09)

37€ p.p., excl. dranken

 

Kroket van brie, aardappelcrème,

krokant buikspek, Vrolingse siroop

of

Makreel, hartige madeleine met gerookte paling en sjalot,

dressing van “petits légumes” en piment d’espelette

Iberico filet, ratatouille, jus met olijf en tijm

 of

Schelvis onder notenkorst, brandade, nage van peterselie

Carpaccio van ananas, kokosijs

A la carte
IMG_3724

Voorgerechten

Iberico ham, meloen, feta: 18€

Tomaat garnaal “Bossenstein”: 20€

Carpaccio van Holstein rund, Bekegemse ganzenlever, truffeldressing: 17€

Sint-Jacobsvruchten, butternut, hazelnoot crumble: 19€

Kalfszwezerik, knolselder, gerookte jus: 20€

Cannelloni van rode biet en ricotta, schuimige nage van parmezaan: 17€

Hoofdgerechten

Tomaat garnaal “Bossenstein”: 28€

Zeebaars, bloemkool, vanille: 28€

Kabeljauw op z’n Vlaams: 27€

Gebakken rogvleugel met kappertjes: 25€

Haantje, jus met dragon: 25€

Wilde eend (Colvert) ganzenlever, peer, pastinaak, savooikool, jus met jeneverbes: 27€

Filet pur, béarnaise/ Filet pur “Rossini”: 31€/39€

Nagerechten

Flan karamel: 9€

Kolonel: 9,50€

Tarte Tatin: 10€

Moelleux van bittere chocolade, vanilleroomijs: 10€

Luikse koffie: 9€

Sabayon, vanilleroomijs: 11€

Dame blanche, à la minute: 9€

Assortiment huisgerijpte kazen: 13€