Restaurant

Een sfeervol interieur met uitzicht over het golfterrein, een stijlvolle bediening en een ruime menukeuze, zorgen ervoor dat ons restaurant zowel geschikt is voor een snelle zakenlunch, als voor een romantisch diner. U hoeft geen lid te zijn om ons restaurant te bezoeken!
Voor groepen groter dan 10 personen werken we graag een voorstel op maat uit.

Het restaurant is doorlopend open van dinsdag t.e.m. zondag van 11u30 tot 21u30
Onze sluitingsdag is op maandag (met uitzondering voor seminaries, feesten en grote gezelschappen)

 

Honden niet toegelaten.

Menu
20

Maandmenu januari (v.a. 17/01)

37€ p.p., excl. dranken

 

Bouchotmosselen, Belgisch grondwitloof

of

“Bouillon Royale” van Franse uien, madeira,
croque met comté, zacht gerookte forel

Schelvis, spitskool, chorizo,
aardappelmousseline, witte wijnsaus

 of

Kalfslende, flan van jonge spinazie,
salie en gandaham krokant, jus met oude balsamico

Parfait van praliné, crème met Robusta koffie

Valentijnsmenu (Donderdag 14/02)

 

Ganzenlever, gerookte Oosterschelde paling,
Granny Smith, brioche

*Sint-Jacobsvruchten, broccoli, krokante pancetta, dille-olie

Skrei, prei, kokkels, jus van Oostendse garnalen

 of

Kalfsfilet, paprika, cipolla di Tropea, beukenzwam,
romige jus met wodka en tomaat

Griekse yoghurt, witte chocolade, framboos, basilicum

40€ p.p. driegangenmenu (zonder *),
excl. dranken

55€ p.p. viergangenmenu (met *),
excl. dranken

A la carte
restaurant

Voorgerechten

Risotto met rode biet en kokos

17€

 

Zeetongfilets, Oostendse grijze garnalen, Riesling

21€

 

“Pomme Tzarine”, Oostendse grijze garnalen, avruga

19€

 

Zacht gerookte Oosterscheldepaling, erwtjes “Clamart”

19€

 

Kalfszwezerik, “Meunière”, paddenstoelen, radijs, geconfijte citroen

20€

 

Sint-Jacobsvruchten, bloemkool, m’hamsa, bieslookolie

19€

Hoofdgerechten

Griet “Dijonaise”

30€

 

Skrei, knolselder gegaard in zoutkorst, gerookte Beurre Blanc

27€

 

Schots zalmhaasje, Belgisch grondwitloof, sherrysausje “Noisette”

26€

 

Haantje, limoen, “Grand Mère”

25€

 

Kalfskroon “Cross & Blackwell”

29€

 

Filet pur “Bordelaise”, witloofsalade

31€

Nagerechten

Tiramisu van advocaat, speculaas

10€

 

Profiteroles met warme chocoladesaus

10€

 

Sabayon, vanilleroomijs

11€

 

Luikse koffie

9€

 

Dame blanche, à la minute

9€

 

Assortiment huisgerijpte kazen

13€