Restaurant

Een sfeervol interieur met uitzicht over het golfterrein, een stijlvolle bediening en een ruime menukeuze, zorgen ervoor dat ons restaurant zowel geschikt is voor een snelle zakenlunch, als voor een romantisch diner. U hoeft geen lid te zijn om ons restaurant te bezoeken!
Voor groepen groter dan 10 personen werken we graag een voorstel op maat uit.

Het restaurant is doorlopend open van dinsdag t.e.m. zondag van 11u30 tot 21u30
Onze sluitingsdag is op maandag (met uitzondering voor seminaries, feesten en grote gezelschappen)

 

Honden niet toegelaten.

 

Jaarlijks verlof hotel, bar en restaurant van 17/12/18 t.e.m. 16/01/19

Menu
20

Maandmenu december (v.a. 01/12)

37€ p.p., excl. dranken

 

Beignet van kabeljauw, crème van Roquefort

of

Filet van bosduif, mandarijn, sherryvinaigrette met kastanje

Schartong “Dugléré”, duchesse aardappel

 of

Gebraad van hertenkalf “Bossenstein”

Crème brûlée

A la carte
restaurant

Voorgerechten

“Flammenkuche” van Belgisch grondwitloof, zure room, ganzenlever

19€

 

Vol-au-vent van hoevekip, kalfszwezerik, Oostendse garnalen

19€

 

Carpaccio van Holstein rund, Bekegemse ganzenlever, truffeldressing

17€

 

Sint-Jacobsvruchten, butternut, hazelnoot crumble

19€

 

Kalfszwezerik, knolselder, gerookte jus

20€

 

Cannelloni van bospaddenstoelen, ricotta, schuimige nage van parmezaan

18€

Hoofdgerechten

Vol-au-vent van hoevekip, kalfszwezerik, Oostendse garnalen

24€

 

Zeebaars, bloemkool, vanille

28€

 

Kabeljauw op z’n Vlaams

27€

 

Gebakken rogvleugel met kappertjes

25€

 

Fazant “Brabançonne”

28€

 

Wilde eend (Colvert) ganzenlever, peer, pastinaak, savooikool, jus met jeneverbes

27€

 

Filet pur, béarnaise/ Filet pur “Rossini”

31€/39€

Nagerechten

Baba au rhum

10€

 

Tarte Tatin

10€

 

Moelleux van bittere chocolade, vanilleroomijs

10€

 

Luikse koffie

9€

 

Sabayon, vanilleroomijs

11€

 

Dame blanche, à la minute

9€

 

Assortiment huisgerijpte kazen

13€