Restaurant

Een sfeervol interieur met uitzicht over het golfterrein, een stijlvolle bediening en een ruime menukeuze, zorgen ervoor dat ons restaurant zowel geschikt is voor een snelle zakenlunch, als voor een romantisch diner. U hoeft geen lid te zijn om ons restaurant te bezoeken!
Voor groepen groter dan 10 personen werken we graag een voorstel op maat uit.

Het restaurant is doorlopend open van dinsdag t.e.m. zondag van 11u30 tot 21u30
Onze sluitingsdag is op maandag (met uitzondering voor seminaries, feesten en grote gezelschappen)

 

Honden niet toegelaten.

Menu
20

Maandmenu maart

37€ p.p., excl. dranken

 

Pompoen en scampi “Caesar”

of

Gerookte eend, geitenkaas, chutney van selder

Kabeljauw, chipirones, venkel, salasa verde

 of

Filet van Pata Negra, structuren van wortel, jus met Szechuanpeper

Mousse van Guanaja chocolade, crumble van Biscuit de Bastogne, gel van passievrucht

A la carte
restaurant

Voorgerechten

 

Anjou duif, salade “Liégoise”

19€

 

“Prawn Cocktail Bossenstein”, langoustines en grijze garnalen

20€

 

Sint-Jacobsvruchten, Belgisch grondwitloof, bianchetto truffel

20€

 

Risotto met rode biet en kokos

17€

 

“Pomme Tzarine”, Oostendse grijze garnalen, avruga

19€

 

Kalfszwezerik, “Meunière”, paddenstoelen, radijs, gekonfijte citroen

20€

Hoofdgerechten

 

Zeebaars, groentenlasagne, coulis van paprika

28€

 

Witte heilbot, basilicum, tomaat, olijfolie

29€

 

Griet “Dijonaise”

30€

 

Haantje, limoen, “Grand Mère”

25€

 

Kalfskroon “Cross & Blackwell”

29€

 

Filet pur “Bordelaise”, witloofsalade

31€

Nagerechten

Tiramisu van advocaat, speculaas

10€

 

Moelleux van bittere chocolade, vanilleroomijs

10€

 

Sabayon, vanilleroomijs

11€

 

Luikse koffie

9€

 

Dame blanche, à la minute

9€

 

Assortiment huisgerijpte kazen

13€