Bossenstein | Restaurant
15733
page-template-default,page,page-id-15733,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Restaurant

Een sfeervol interieur met uitzicht over het golfterrein, een stijlvolle bediening en een ruime menukeuze, zorgen ervoor dat ons restaurant zowel geschikt is voor een snelle zakenlunch, als voor een romantisch diner. U hoeft geen lid te zijn om ons restaurant te bezoeken!
Voor groepen groter dan 10 personen werken we graag een voorstel op maat uit.

Het restaurant is doorlopend open van dinsdag t.e.m. zondag van 11u30 tot 21u30
Onze sluitingsdag is op maandag (met uitzondering voor seminaries, feesten en grote gezelschappen)

 

 

Honden niet toegelaten.

Menu
20

Maandmenu april

37€ p.p., zonder dranken

Salade met Broechemse asperges en gemarineerde zalm, kervelmayonaise

of

Gandaham, geitenkaas, Granny Smith, daikon

Dorade royale, artisjok, inktvis, sjalot, romesco

 of

Diamanthaas, primeurgroenten, jus met tijm

Citroentaart met meringue

A la carte
p20

Voorgerechten

Asperges op Vlaamse wijze: 17€/24€

Caesar Salade: 16€

Kalfszwezerik, asperges: 20€

Garnaalkroketten: 17€

Gerookte zalm, komkommer, radijs, wasabicrème, brioche: 18€

Rode biet gegaard in zoutkorst, gekonfijte rabarber, dragondressing, cracker van noten en venkelzaad: 17€

Hoofdgerechten

Kabeljauw, kruidenkorst, bloemkool, curry-kokossaus: 26€

Gebakken rogvleugel met kappertjes: 25€

Zeebaars, gesauteerde asperges, saffraansaus: 27€

Haantje, Provençaalse groenten, Bourgondische jus: 25€

Iers lam, primeurgroenten, aardappelgratin, saus met komkommer en look: 29€

Filet pur, béarnaise: 31€

Nagerechten

Eton Mess, aardbeien en rabarber: 10€

Moelleux van bittere chocolade, vanille-ijs: 10€

Luikse koffie: 9€

Sabayon, vanilleroomijs: 11€

Dame blanche, à la minute: 9€

Assortiment huisgerijpte kazen: 13€