Seminarie
IMG_0853

Meeting of Meetcentive

Een meeting organiseren is kiezen voor een stijlvolle omgeving waar in rust en harmonie kan gewerkt worden. Kwaliteit, flexibiliteit en een persoonlijke service zijn onze kenmerken. Wenst u de meeting te koppelen aan een ludieke activiteit? Een intensieve vergadering, gekoppeld aan een golfinitiatie, met nadien een aperitief in de Wintertuin, is slechts één van de vele mogelijkheden. Aarzel niet ons te contacteren voor een voorstel op maat!

Bossenstein Golf & Polo Club telt twee seminarieruimtes:
Kleine vergaderzaal : max. 16 personen
Wintertuin : max. 40 personen

Familiefeesten
Wintertuin 1

Familiefeesten

Een speciale gelegenheid vieren op Bossenstein? Dat kan! Wij verzorgen uw verjaardagsfeest, huwelijksfeest of jubileum, een doopfeest of babyborrel, enz… Maar ook voor een koffietafel of herdenking kunnen wij u van dienst zijn. Wij werken graag een voorstel op maat uit, neem daarom gerust contact met ons op.

Golfdag
golf2

Golfdag

Wenst u een leuke dag te organiseren met familie of vrienden? Dan kan u een etentje perfect combineren met een golfinitiatie; plezier gegarandeerd! Of dacht u eerder aan een teambuildingactiviteit voor uw werknemers of een Company Golfday voor uw klanten? Dat kan! Wij werken graag een voorstel op maat van uw wensen uit.