Bossenstein | Events
15921
page-template-default,page,page-id-15921,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
Seminarie
Foto_Binnenplaats

Seminarie

Een seminarie houden en/of organiseren is kiezen voor een stijlvolle omgeving waar in rust en harmonie kan gewerkt worden. Kwaliteit, flexibiliteit en een persoonlijke service zijn onze kenmerken. Golfclub Bossenstein is bijzonder geschikt voor bedrijven die hun klanten en medewerkers op een onvergetelijke manier willen verrassen. Een intensieve vergadering, gekoppeld aan een golfinitiatie, met nadien een aperitief in de wintertuin, zijn één van de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden. Na afspraak kunnen wij een pakket samenstellen volledig naar uw wens.

Bossenstein Golf & Polo Club telt twee seminarieruimtes:
Kleine vergaderzaal : max. 16 personen
Wintertuin : max. 40 personen

Familiefeesten
Golf3

Familiefeesten

Een speciale gelegenheid vieren op Bossenstein? Dat kan! We verzorgen uw verjaardagsfeest, huwelijksfeest of jubileum, een doopfeest of babyborrel, enz… Maar ook voor een koffietafel of herdenking kunnen wij u van dienst zijn. We werken graag een voorstel op maat uit, neem daarom gerust contact met ons op.

Golfdag
Golf1

Golfdag

U wenst een leuke dag te organiseren met familie of vrienden? Dan kan u een etentje perfect combineren met een golfinitiatie; plezier gegarandeerd!

Of dacht u eerder aan een passende teambuilding activiteit voor uw werknemers of een Company Golfday voor uw klanten? Dan werken we een formule uit voor beginners en/of gevorderden.